Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bremsevaier bak

Bremsevaier til bakbremsen er på mange firehjulinger som har en mekanisk brems på styret, ofte på venstre side, som brukes som driftsbrems og ofte i kombinasjon med en mekanisk lås på håndtaket som fungerer som en parkeringsbrems.

Den bakre bremsekabelen går ofte fra det bakre styret til bremsekaliperen eller bremsetrommelen som enten er ute ved hjulene eller på drivakselen til quad-en din, men kabelen kan også gå fra bremsehåndtaket til fotbremsepedalen og trekke det mekanisk som aktiverer de hydrauliske bremsene.

På moderne veiregistrerte firehjulinger med registreringsskjema MC (L7E) er det vanlig at det er en bremsekabel som går til fotbremsen for å fungere som parkeringsbrems, noe som er et krav for firehjulingen. skal godkjennes under inspeksjon.

På eldre firehjulinger fungerer bremsekabelen rett og slett som en vanlig driftsbrems og trekker i en spak som ofte er på en bakre bremsetrommel. Har du dårlig bremseevne kan dette skyldes en bremsekabel som er for strukket eller treg, og da må denne kanskje skiftes.

Filter
67 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 67 produkter
Viser 48 av 67 produkter