Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Kjettinger

Snurrende kjeder er et godt tilbehør til din firehjuling hvis du bruker maskinen til brøyting om vinteren eller til skogsarbeid rundt omkring. Som regel monteres snøkjettinger på; alle fire hjulene må bevege seg; best mulig grep og er et veldig godt tilbehør for deg som har kupert terreng eller mye bakker når du bruker maskinen din.

Med firehjulsdrift påå dagens ATV- og UTV-modeller kommer disse maskinene bedre overens enn du kanskje tror, ​​selv når overflaten er dekket av snø, is eller gjørme. Skal du brøyte snøö med maskinen din og kjører i bakker eller områder som er i fare for å bli isete, vil du imidlertid raskt merke at maskinen ikke reduserer motorkraften i bakken. på grunn av den lave egenvekten, for å gjøre kjøringen sikrere og enklere, bør du installere ormekjeder hvis du føler at maskinen snurrer eller ikke beveger seg riktig fremover.

Det kan fort bli farlig hvis du ikke har godt grep når du brøyter snø, det kan være fristende å sette fart for å klatre opp en bakke eller skyve snøen fremover men dette kan fort bli vanskelig og anbefales ikke derå det er nok at plogen berører en brønnhette eller en kant med litt høyere hastighet for å skade både maskinen og sjåføren.

For å kjøre ATV eller UTV trygt når du arbeider eller transporterer i kupert terreng, anbefales snøkjettinger. du legger strømmen ned til bakken og kan kjøre fort uten å risikere ulykker.

Typer snøkjeder:

Snøkjeder finnes i mange forskjellige kvaliteter og prisklasser, det som skiller dem er vanligvis materialet og hvor godt grep de gir.

Krysmønstrede snøkjettinger holder absolutt høyeste kvalitet og gir det beste grepet takket være deres korsformede mønster, som sikrer at motorsagene alltid er i kontakt med bakken.

Tverrmønstrede kjettinger har, som navnet tilsier, et mønster som fungerer som et kryss på tvers av dekket, dette betyr at kjettingene passer til alle dekksmønstre og gir et konstant og jömnt inngrep i bakken, dette gir en jevnere kjøring når du transporterer deg med maskinen over veier og transportfelt.

Tverrgående snøkjettinger Noe enklere snøkjettinger med mer plass mellom gripeflaten på; kjettingene, gode som et supplement for deg som bruker firehjulingen for enklere arbeid og rydding. Et snøkjetting på kryss og tvers passer imidlertid ikke alle dekkmønster like godt, har du dekk med grove hæler er det fare for at kjettingen faller mellom hælene og forårsaker gitt funksjon.

Når kjedet går på tvers av dekket, vil det skape et gap mellom kjettingens inngrep i bakken, noe som kan få maskinen til å føles spretten under transport på; väg. For enklere arbeid hjemme på Verftsplanen fungerer på tvers av kjeder, men utmerket.

Snøkjeder foran eller bak, eller begge deler?

Vi får ofte spørsmålet om du skal montere snøkjettinger foran eller bak på sykkelen. firhjulingen. Vårt korte svar er både og, men det er tilfeller der; du klarer påå enten eller.

Hvis du har en firehjulsdrevet maskin og bare monterer kjeder bak, får du grep og kjør påå maskinen men med ratt, hvis du skal pløye kan den fungere godt nok der; plogen tynger fronten, slipp litt luft ut av forhjulet og kan det fungere men hvis det er isete kan du få vanskelig å bli gravid.

Monterer du kun frontkjeder påå en 4x4 maskin så du har både driv og styring, men bakhengeren kan bli veldig ustabil og skli, spesielt hvis du tynger maskinen med en plog.

Montering av snøkjetting både foran og bak er vår anbefaling, men de fleste som velger å montere kun et par kjettinger velger å montere disse på; bakhjulene.

Er snøkjettingene på plass?

Ved montering av snøkjettinger kan det være nødvendig å bruke avstandsstykker for å flytte hjulene ut slik at; at de ikke tar inn støtdempere eller fendere, spesielt på Polaris ATV-modeller med McPherson-fjæring krever ofte bruk av avstandsstykker for å flytte hjulene fremover at kjedene beveger seg fritt. Andre merker og modeller kan også; krever avstandsstykker å ta med; nok plast mellom hjulene og støtdempere eller kjederammer.

Boltspacer fra Bronco er populære og enkle å montere ved montering av snøkjettinger og passer alle firhjulinger på; markedet.

Filter (0)
Viser 18 produkter
Viser 18 av 18 produkter