Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Flottør

Flottøren sitter i bunnen av forgasseren og er den delen som regulerer strømmen av bensin inn i forgasserkoppen. Flottøren flyter på bensinen som kommer inn i forgasseren gjennom flottørventilen, og når nivået er riktig, lukker flottøren ventilen og hindrer flyten av mer bensin.

Flottøren og flottørventilen er følsomme deler av forgasseren og er konstant utsatt for bensinen med eventuelle urenheter i som slites og kan bryte flottøren. Hvis quad'en din flyter over i forgasseren, det vil si at det lekker bensin fra evakueringsslangen under forgasseren, er problemet mest sannsynlig knyttet til flottør- eller flottørventilen.

Flottøren kan ha et hull i den, noe som gjør at den hele tiden er i åpen stilling og ikke kan lukke flottørventilen eller flottørventilen lekker. Når du håndterer flottøren, vær forsiktig så du ikke skader den lille tungen som er festet til flottørventilen da dens posisjon bestemmer når ventilen skal lukkes eller åpnes og hvis den er ute av posisjon eller bøyd vil ikke forgasseren fungere som den skal.