Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Vaierstopp

Vinsjkabeldemper och winch bumper for ATV og UTV. En vinsjkabeldemper, eller gummistopper, er et lite, men smart produkt som brukes for å hindre at vinsjkroken vinsjes inn i vinsjrullene og skader dem.

Kabeldemperen er ofte en liten gummikloss som monteres på vinsjkabelen nærmest løkken der kroken er tilkoblet, hvor den fungerer som en støtdemper mellom kroken og vinsjkontrollen når vinsjen vinsjes inn. Vinsjkabeldempere kan monteres på alle typer vinsjlinjer og kabler og finnes både som helkapslede modeller som tres på kabelen i enden uten løkke, dette krever at kabelen demonteres fra vinsjtrommelen, og som delt. modeller som er skrudd sammen med innebygde skruer og kan derfor monteres på kabelen uten at denne trenger å løsnes.

En vinsjkabeldemper er et utmerket tilbehør som bør monteres på alle firevinsjer.