Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Svinghjul

Svinghjul for ATV og UTV. Svinghjulet på quads og UTV-er fungerer både som et balansehjul for motoren som svinghjul på biler, men på små motorer som quads og til og med motorsykler fungerer svinghjulet vanligvis også som en del av generatoren for kjøretøyets strømforsyning, dette skiller seg fra biler som som regel bruker en separat generator.

I svinghjulet er det magneter som, når disse roterer med motorens omdreininger rundt startviklingen, en vikling av kobbertråd plassert midt på svinghjulet, genererer strøm som brukes til kjøretøyets elektriske system og til å lade batteriet .

Svinghjulet er ofte plassert på venstre side av motoren og sitter bak et motordeksel, noen ganger plassert bak maskinens trekkstart hvis kjøretøyet er utstyrt med en. Svinghjulet og statoren er nesten alltid i motorolje på ATV- og UTV-maskiner.

Skal du løsne svinghjulet for å erstatte det eller statoren, som ofte sitter inne i svinghjulet, må du bruke en svinghjulstrekker tilpasset svinghjulet ditt, dette er fordi svinghjulet vanligvis presses på veivakselen og for ikke å risikere skade eller ubalanse i veivakselen er det viktig å ikke prøve å bryte av svinghjulet.

For å sentrere svinghjulet på veivakselen er det ofte en krysskile i et lite spor i veivakselen som er for å justere svinghjulet i riktig posisjon, svinghjulet er også ofte sikret med en mutter ytterst på skaftet.

Filter
4 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 4 produkter