Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Styreservodeler

Komplett servostyringssett og reservedeler for din firhjuling eller SUVs styreservo. Mange nyere modeller av ATV-er og UTV-er har servostyring montert fra fabrikk. Servostyring er en funksjon som dels letter styringen, men som også demper effekten av støt på rattet eller rattet ved kjøring i tøffere terreng.

Rattservo på quads og SUV-er er vanligvis bygget rundt en elektrisk motor, i motsetning til biler som ofte drives av hydraulikk, og fungerer ved å ha en elektrisk motor montert på rattet eller rattstammen og motoren delvis bidrar til å forsterke effekten av ratt- eller rattbevegelsene du gjør med armene og delvis demper elmotoren kraften fra støt på hjulene for å forplante seg opp i styret.

Firehjulinger og UTV-er utstyrt med servostyring gjør kjøringen mer komfortabel og enklere da du ikke trenger å bruke ren muskelkraft for å styre hjulene dit du vil i ulendt terreng, servostyring er spesielt bra for kjøretøy som brukes under langt arbeid skift der det kreves mye manøvrering.

< p> Styreservoer på firehjulinger består ofte av et par viktige komponenter. Dels en elektrisk motor som er montert på rattet eller rattstammen som elektrisk bidrar til å forsterke kraften fra styreslaget, dels en kontrollboks som er koblet til styreservomotoren og kjøretøyets Ecu eller motorstyringsenhet som forteller styreservo, blant annet hvilken hastighet kjøretøyet har og tilpasser servoens treghet deretter .