Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Svingarmslagre

En svingarm er montert på firehjulinger som har stiv bakaksel, det vil si modeller som mangler individuell oppheng for bakhjulene. De fleste Quad-modeller for racing har stiv bakaksel og også mange Honda ATV-modeller, det er også vanlig å ha stiv bakaksel på eldre arbeidsfirere fra Yamaha, Suzuki og Kawasaki.

Svingarmen er festet til rammen på din quad enten med en lang bolt gjennom eller to separate bolter fra hver side og der bolten er leddet til svingarmen er det lagre eller foringer slik at svingarmen kan bevege seg.

Bøsningene eller lagrene i svingarmen utsettes for store påkjenninger og det er ikke uvanlig at de løsner noe som kan gi firhjulingen din ubalanse når du kjører og i verste fall forårsake skader på svingarmen eller rammen.

For å se om du har lek i svingarmene, er den enkleste måten å løfte quad-en slik at bakdelen henger fritt i luften, deretter ta tak rundt svingarmen og rykke den sidelengs og opp og ned, hvis du føler lek her og ser at svingarmen beveger seg i forhold til festepunktet til rammen, du må bytte svingarmslagrene.

Filter
33 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 33 produkter
Viser 33 av 33 produkter