Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Harver

Harver og jordfresere, tallerkenploger og annet verktøy for vedlikehold av beite, åker eller arena. Fleksible verktøy for enkelt å sikre med din ATV eller UTV at overflaten alltid er godt vedlikeholdt.

En ATV er et perfekt slepekjøretøy for mindre typer harver og ploger for jordbearbeiding for den lille dyrkingen eller hvis du er skal forynge et gjengrodd grøntområde som er vanskelig tilgjengelig med større redskaper.

Med en jordfreser eller skiveplog løsner du jorda og med en kraftig harvematte kan du jevne og forberede jorda for ny såing.

Alle redskaper er universalmodeller, men krever at ATV-en er utstyrt med trekkkule, minst 400-500 kubikk og firehjulsdrift anbefales for å taue redskapene uten å belaste ATV-en for mye.

Filter
12 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 12 produkter
Viser 12 av 12 produkter