Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bremselysbryter

Bremselyskontakter for bremselysene påå ATV-er og UTV-er. For at bremselyset skal lyse på; kjøretøyet ditt når du trykker bomspillet krever at en bremselysbryter aktiveres og sender strøm til lampen bak der bremselyset er plassert. Denne bremselysbryteren er vanligvis montert enten direkte på hovedbremsesylinderen eller i nær forbindelse forbundet med en fjær eller kabel i bremsepedalen.

Det finnes både mekaniske og hydrauliske bremselysbrytere, mekanisk har vanligvis en liten knapp eller pinne som trekkes eller skyves på; mens den hydrauliske ofte er plassert i en av banjoboltene som bremseslangen er festet til hovedbremsesylinderen med.

Ulike bremselyskoblinger har forskjellige måter å aktivere bremselyset på ökontakten åpner en krets og jorder derå kabelen til bremselyset som begynner å skinne eller gjøre vondt; kontakten lukker en krets og sender strøm fra batteriet eller dynamoen til bremselyset.

I vårt utvalg av bremselyskoblinger er det begge modelltilpassede koblinger som ser nøyaktig like ut som de på maskinens originale, men også universal-type kontakter som ofte kan festes og kobles til mest vanlige bremsesystemer med litt modifikasjon.

Filter
14 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 14 produkter
Viser 14 av 14 produkter