Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Girkasse

Girkassedeler for ATV og UTV. Girkassen er den delen av maskinen som konverterer og overfører motorens rotasjonskraft via stempel og krank til drivlinjen og videre til hjulene.

På firehjulinger og UTV-er finnes det både Automatisk, Halvautomatisk og manuelle girkasser. Automatgir finnes også i en variant hvor drivrem og variator tar seg av girskiftene trinnløst, såkalt CVT. En firehjuling med variator har derimot som regel også girkasse som et komplement for å kunne styre forover- og reversgir og eventuelt høy- og lavgir gjennom et sett gir og girgafler.

< p> En manuell girkasse består av aksler med flere forskjellige gir som, avhengig av hvilket gir som velges, beveger seg mot hverandre med forskjellige utvekslinger.

Filter
16 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 16 produkter
Viser 16 av 16 produkter