Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Fotstøtte

Fotstøttene på en ATV er der for å beskytte føttene dine mot støt og skitt når du kjører i skog og skitt. Et fotballdeksel er vanligvis laget av plast og går som en u fra frontdekselet som sitter over forhjulene bak til bakdekselet.

Fotstøttene går opp i hjulbuene foran og bak på firehjulingen din og fungerer derved som sprutbeskyttelse for skitt, gjørme og vann fra hjulene. De fleste fotstøtter sitter på bukseseler som går ut fra rammen på quad-en og mange har også antisklibeskyttelse i stål skrudd ovenfra for å sikre at du står eller sitter stødig med godt grep for føttene.

Fotstøtter er ofte veldig spesifikt utformet for akkurat din modell og matcher designet og linjene på maskinens karosseri.

Fotstøtter finnes også ofte i lange og korte versjoner avhengig av om du har en utvidet, ofte kalt MAX eller Touring modell, eller kort modell av ATV.

Filter
21 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 21 produkter
Viser 21 av 21 produkter