Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Koblinger

Koblinger og hurtigkoblinger for kabler. Koblinger brukes til å trygt og raskt koble to kabler til elektronisk utstyr.

Kontaktstykker kommer i mange forskjellige størrelser og varianter og finnes på nesten alle typer elektroniske komponenter og tilbehør. Hurtigkoblinger brukes ofte for å kunne bygge en ledning der det er behov for en deling av praktiske årsaker som man raskt og enkelt skal kunne trekke fra hverandre og koble til igjen, for at koblingen skal være sikker er det viktig at en godt isolert og riktig dimensjonert kontakten brukes.

Koblinger brukes ofte på elektriske vinsjer for enkelt å flytte posisjonen til vinsjen på et kjøretøy eller tilhenger, eller forenkle demontering når vinsjen ikke er i bruk. På elektriske vinsjer kreves det generelt sterke koblinger da det er høye strømmer som må passere gjennom koblingen på vinsjer med høy trekkraft.

Andre bruksområder for hurtigkoblinger er ved tilkobling til eksternt ekstra batteri, for strømkrevende elektrisk drevet tilbehør eller redskap.

Våre koblinger har en rekke tilbehør som gjør tilkoblingen enklere og tettere for behov som krever ekstra støv- eller vannmotstand samt beskyttelse for koblingen når den ikke er i bruk.

Koblinger kan være kvinnelige, hanner eller unisex. Mange kontakter som kan håndtere høye strømmer er av typen UNISEX og da er både hann og hunn på koblingen identiske, dette da de ofte brukes i spesifikke applikasjoner og dermed er risikoen for feilkobling liten, de er ofte i stedet merket med pluss og minus på selve kontakten slik at kablene som skal kobles til via kontaktpinnene kobles til riktig posisjon.

Det finnes mange forskjellige koblinger på markedet som ser like ut, men som er forskjellige i kjevene for å passe sammen, ofte kan et merke leses på koblingen hvor varianter som APP; SMH eller lignende kan dukke opp, noe som gir et hint om hvilken produsent eller serie kontakten tilhører. Hvis du leter etter en kontakt til din eksisterende kabling, sammenlign betegnelsene på din kontakt med vår og også den midtre delen av kontakten slik at disse stemmer overens.

Unisex-modellkontakter trenger vanligvis kontaktpinnene montert for at to kontakter skal passe sammen, derfor er det ikke mulig å teste kontaktene uten at pinnene er koblet til.

Kontaktpinnene kobles sammen ved først å klemme kabelen med kraftig kabeltang, hvoretter pinnen skyves inn i kontakten for hånd, en liten fjærbelastet tinn er i kontakten og når kontakten skyves inn tilstrekkelig, høres en liten klikkelyd.

Skulle pinnen være koblet til feil pol, kan du bruke en liten flat radioskrutrekker til å lirke ned arket og trekke pinnen ut av kontakten.

Filter
23 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 23 produkter
Viser 23 av 23 produkter