Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Dødmannsgrep

En dødmannsgrep, eller drepebryter, er en sikkerhetsanordning som er montert på styret til din ATV, Quad eller MC.

Dødsgrepet fungerer ved å feste et fleksibelt tau til føreren, gjerne rundt håndleddet eller lignende, tauet kobles igjen til en bryter og når tauet trekkes langt nok, dvs. hvis sjåføren faller av kjøretøyet, bryter strømbryteren strømmen til tenningen og slår av maskinen.

Det er to ofte brukte typer dødmannsgrep, og avhengig av hvilken type kjøretøy du skal montere den på, må du vite forskjellene:

TYPE NC (normalt lukket) – Åpning

Brukes vanligvis på kjøretøy med batteri. Et åpent dødmannsgrep fungerer ved å kobles i serie med signalet som går til tenningsspolen på maskinen din og åpner kretsen når den aktiveres.

TYPE NR (normalt åpen) – stenger

Brukes vanligvis på kjøretøy uten batteri, det vil si motocross, noen Quad-modeller eller andre mindre eller eldre typer kjøretøy. Et dødmannsgrep av lukketype er koblet til den primære tilkoblingen til tennspolen og jorder signalet når det aktiveres.