Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Hjulspindel / Hjulnav

Hjulspindel

Hjulspindelen er delen som kobler ATV-en eller UTV-ens forhenger og lenkearmer til forhjulene og delen som får forhjulene til å snu når du dreier styret eller rattet.

Hjulspindelen er festet med et øvre og et nedre spindelledd ytterst på a-armene og i hjulspindelen er forhjulene montert enten direkte i spindelen eller på et nav som er koblet til drivverket. aksel på firehjulsdrevne kjøretøy.

Hjulnav

Hjulnavet er den delen på baksiden av din quad eller UTV hvor hjullageret er montert og som er festet til ytterkanten av de bakre a-armene/lenkearmene. På firehjulinger med individuell bakfjæring er et hjulnav plassert utenfor ved hvert bakhjul.

Filter
13 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 13 produkter
Viser 13 av 13 produkter