Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Kjederuller & Kjedebeskyttere

Kjettingruller, Kjede- og svingarmbeskyttelse for Quad-modeller. Firehjulinger er vanligvis kjededrevne og for å beskytte svingarmen mot slitasje fra kjedet er det ofte montert kjettingruller på rammen over og under svingarmen som tar imot kjedet når maskinens oppheng beveger seg opp og ned.

For å beskytte selve svingarmen og også hjelpe med å styre kjedet, er det også en svingarmbeskyttelse rundt den fremre delen og en kjedeføring ved det bakre tannhjulet.

Disse komponentene sammen hjelper kjedet til å styre riktig og forhindrer at svingarmen, rammen og motoren blir skadet av kjedets bevegelse.

Filter
14 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 14 produkter
Viser 14 av 14 produkter