Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Pigger

Skruepigger for firehjulinger er et godt alternativ for de som ønsker et bedre grep på is og snø om vinteren. Det er enkelt å montere skruebolter på ATV, UTV eller Quad. Perfekt for de som ikke ønsker å montere snøkjettinger. Monteres med en skrutrekker med bits socket, mm socket eller det medfølgende verktøyet (verktøyet er kun inkludert i bolt med herdet kjerne)


Det finnes ulike bolter for ulike bruksområder:

Herdet kjerne - Pigger som kan gjenbrukes flere sesonger, for de som ønsker å kunne kjøre på asfalt eller hardt underlag uten at piggen slites umiddelbart.

Tilgjengelig i forskjellige pinnelengder og pakningsstørrelser. 1-4mm fremspring anbefales for kjøring på asfalt og ca 50-75 pigger per dekk

Single Screw Stud - For de som kjører på is eller brøyter garasjeoppkjørselen, gir ekstra grep på is og glatte overflater. Slites raskere enn herdede stendere, men koster en brøkdel.

Alle pigger har 5 mm fremspring og er tilgjengelige med forskjellige gjengelengder. 50-75 pigger per dekk anbefales.

Vil du lære mer om ulike pigger? Les vår omfattende skrueboltguide.

 

Filter
33 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 33 produkter
Viser 33 av 33 produkter