Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

T-Map Sensor

En T-Map Sensor, Temperatur - Manifold Absolute Pressure Sensor, er en liten sensor som sitter på inntaksmanifolden til ATV-er og UTV-er med elektronisk drivstoffinnsprøytning (EFI).

T-Map-sensoren måler trykket og temperaturen til luften som passerer gjennom inntaksmanifolden og sender denne informasjonen til motorkontrollenheten (ECU) på firhjulingen din slik at riktig drivstoffblanding kan kalibreres.

T-Map-sensorer utsettes konstant for drivstoff og luft og er en følsom komponent som lett blir skadet dersom det er urenheter i drivstoffet eller luften. Vanlige symptomer på dårlige T-Map-sensorer kan være grov eller grov tomgang eller plutselige stopp.