Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Gassruller & Tommelgasskontroll

Tommelgass og rullegass for quads og quads, komplette rullegasssett og tommelgasshus og reservedeler til disse for flere forskjellige modeller og merker quads.

Som standard er det stort sett alltid tommelgass på firehjulinger, på mange modeller kan man montere rullegass i stedet, noe som kan være praktisk ved langkjøring i jevnt terreng, ved terreng- eller skogskjøring, en rullegass anbefales ikke på firehjulinger.

Tommelgasspaken sitter på høyre side av styret og på firehjulinger med firehjulsdrift er det ofte en knapp for å bytte mellom to- og firehjulsdrift på tommelgasshuset. Hvis du søker på denne knappen , finner du dem i en kategori vi kaller "Knappsett Styre".

Filter
20 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 20 produkter
Viser 20 av 20 produkter