Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Lås og Kjede

Kjedelås, bremseskivelås og gulvankere slik at du trygt kan oppbevare din ATV eller Quad, er av høy kvalitet fra kjente produsenter som alle er godkjent med minst klasse 3.

For din firehjuling anbefaler vi en klasse 3-lås med kjetting på. 2,5 meter, då har du mulighet til å låse maskinen i en fast ramme i garasjen, carporten eller lignende, noe som gjør det virkelig vanskelig for tyven å stjele maskinen.

Hvis du ikke har noen annen ramme å feste maskinen til, kan du legge en gulvflis i betonggulvet. Ofte er det et krav fra forsikringsselskapene at en firehjuling eller UTV skal være sikret med en Klasse 3 Lå at den er immobilisert, dvs. ikke kan rulles over. På mange firehjulinger synes det er vanskelig å låse maskinen gjennom hjulene og rammen samtidig; det er ikke mye plass i vingene å trekke gjennom kjetting, i disse tilfellene er det ofte lettest å låse maskinen med kjetting rundt rammen til en gulvskinne eller annen fast installasjon når du parkerer kjøretøyet.

Hvis du har en Quad, fungerer ofte en bremseskive festet til bremseskiven eller bakdrevet bra. Då har du en lås som du enkelt kan ta med deg? äselv om du parkerer påå by så det står helt sikkert.

?
Filter
20 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 20 produkter
Viser 20 av 20 produkter