Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Drivstoffsystem

Deler for reparasjon og vedlikehold av drivstoffsystemet på; din ATV eller UTV.

Drivstoffsystemet er på ATV-er og side om side består vanligvis av et stort antall komponenter og deler som må fungere sammen for å levere drivstoff til motoren inkludert; at forbrenningen fungerer etter hensikten.

 Brennstoffsystemene har utviklet seg gjennom årene og har gått fra å være vanligvis administrert av en forgasser til i dag å være fullstendig dominert av modeller med elektronisk drivstoffinnsprøytning, som f.eks. kalt EFI (Electronic Fuel Injection). Begge systemene har sine fordeler og ulemper og det er mange ulike syn på hva som er best. En forgasser er vanligvis en konstruksjon som kan være lettere å håndtere; seg påå og rent mekanisk se hva som skjer eller om noe er ødelagt eller blokkert på mens en elektronisk styrt distributør kan være vanskeligere å feilsøke som lekmann, men i sin tur genererer den ofte bedre drivstofføkonomi og har færre komponenter som kan feile.

Uansett hvilken del av drivstoffsystemet til firehjulingen din du ser etter, har vi i vårt brede utvalg deler til nesten alle merker og modeller.

Filter (0)
Viser 595 produkter
Viser 48 av 595 produkter