Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.



Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:



Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.



Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.



Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.



Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.



For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Vindruter

Vindskjermer for ATV- og UTV-modeller i flere ulike design for å passe alle vanlige modeller og behov. En frontrute er et veldig godt tilbehør for deg som bruker din ATV eller UTV til reise eller transport på vei i litt høyere hastighet og ønsker beskyttelse mot fartsvind for sjåfør og passasjerer. Frontruten fjerner den kalde fartsvinden og gjør reisen mer behagelig, spesielt i kaldt vær.

Vindskjermer for firehjulinger er tilgjengelig i både universal- og modellspesifikke modeller, universelle frontruter passer til de fleste firehjulinger, alt som kreves er at to fester må kunne monteres rundt styret hvor frontruten igjen er montert på. Disse festene kan monteres på alle standardstørrelser på styret (22mm i diameter) der styret er synlig, dvs. at styret ikke har helt dekke over seg. Hvis styret ditt har et deksel, kan det hende du må lage hull i dette for å montere brakettene, eller velge en modellspesifikk frontrute.

Vedskjermene til ATV-er finnes også i noen forskjellige utførelser:

p>

Quick Release: Rammen har en hurtigutløser som lar deg løsne selve rammen fra festene som er festet til styret med en bolt. Rammer uten Quick Release festes i stedet med skrue og mutter i styrefestet.

Cut-Out: Cut Out betyr at rammen har en utskjæring for firehjulsmodeller med et lys montert på styret, utskjæringen skal slik at vinduet ikke er i veien for blinklyset. Hvis maskinen din mangler lys på styret, kan du velge en modell uten såkalt Cut-Out.

For UTV-er er det ofte frontruter i noen forskjellige utførelser å velge mellom, komplett hel frontrute , halve frontruter eller sammenleggbare frontruter. Avhengig av hva du bruker UTV-en din til eller hvor du kjører, kan en av de forskjellige boksene passe dine behov bedre.