Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Drivstoffslange

Drivstoffslange for ATV og UTV i et stort antall design og modeller for å passe dine behov. Drivstoffledningen går fra drivstofftanken til forgasseren eller fordeleren på quad-en din, ofte med en drivstoffkran, drivstoffpumpe eller vakuumkran mellom, noe som betyr at drivstoffslangen ofte er delt i flere mindre deler.

Mange quads har helt spesielle slanger som er kompresjonsstøpt for å passe til det ganske trange rommet mellom drivstofftanken og forgasseren eller fordeleren og andre komponenter. Ved kjøp av drivstofftyper er det viktig at du velger en slange av en kvalitet som tåler alle typer drivstoff og at slangen passer inn i koblingene du har på din quad.

Når du monterer slangen er det også viktig at du trekker slangen mellom koblingene slik at det ikke blir kraftige bøyninger eller knekk i slangen da dette kan hindre gjennomstrømning i slangen.

Filter
31 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 31 produkter
Viser 31 av 31 produkter