Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Fjernkontroll

Fjernkontroll for 12v og 24v vinsjer på ATV og UTV kjøretøy. En fjernkontroll er et veldig hendig hjelpemiddel ved terrengkjøring eller arbeid i skog og mark da den gir deg flere muligheter om du skal trekke deg unna, trekke vedkubber som skal lastes eller på annen måte bruke vinsjen som firehjulinger ofte er utstyrt med.

Fjernkontroller finnes i flere ulike modeller og design og ulike vinsjprodusenter bruker til en viss grad ulike teknologier eller tilkoblingsmetoder for fjernkontroller til sine vinsjer, nesten alle 12 eller 24 volts vinsjer på markedet fungerer i utgangspunktet på samme måte når det kommer til styring av vinsj som er grunnen til at mange fjernkontroller kan tilpasses til tilkoblingen som akkurat din vinsj har.

Hvis du vil lære mer om de forskjellige tilkoblingene og variantene av fjernkontroller, kan du lese mer i vår guide .

Fjernkontrollen kan enkelt deles inn i to forskjellige grunnleggende kategorier:

Trådløs fjernkontroll, også kalt radiokontroll:

En trådløs fjernkontroll har en sender og mottaker som kommuniserer trådløst, senderen er kontrollen du holder i hånden og mottakeren er montert på ditt kjøretøy eller tilhenger i forbindelse med vinsjens relé. Det finnes løse fjernsett som kobles til ditt eksisterende vinsjrelé og deretter sender samme type signal som vinsjknappen på styret, disse kan brukes sammen med eller istedenfor vinsjknappen på styret, andre typer fjernsett har vinsjreléet innebygd og erstatte ditt eksisterende relé.

Begge typer fungerer på samme måte gjennom radiobølger på en bestemt frekvens som får vinsjreléet til å koble seg inn. Ofte har trådløse fjernkontroller en rekkevidde på 15-30 meter og mottakeren bør ikke plasseres bak for mange deksler og lignende.

Kablede fjernkontroller:

En kablet fjernkontroll har en lang kabel, ofte 3-4 meter, som kobles til en fast kontakt som er montert i karosseriet til kjøretøyet ditt. En fjernkontroll av denne typen er et godt supplement til vinsjknappen på styret på maskinen din, da den lar deg stå rett ved siden av kjøretøyet ditt hvis du trenger å vinsje deg ut av en vanskelig situasjon og det er fare for å velte med føreren av kjøretøyet.

En kablet fjernkontroll har sine begrensninger i rekkevidde, men er på den annen side en mer analog og pålitelig løsning som sjelden roter til eller går tom for batteri i fjernkontrollen.

Filter
24 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 24 produkter
Viser 24 av 24 produkter