Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.



Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:



Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.



Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.



Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.



Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.



For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

A-Armbeskyttelse

Beskyttelse for A-armene, også kalt lenkearmene, på firehjulinger og UTV-er for deg som kjører i skog og mark med maskinen din og vil føle deg trygg på at drivleddene og gamasjer er beskyttet mot støt og stikksår.

< p> A-armbeskyttelser monteres under a-armen på din ATV eller UTV, på modeller med individuell oppheng/delt bakaksel (IRS) eller såkalte Trailing Arms som er vanlige på Can-Am, kan a-armbeskyttelse monteres på a-armene foran og bak, for modeller med stiv bakaksel, er det montert front-a-armbeskyttelse og en navplate for bakre sluttdrev og svingarm.

Som regel leveres dagens firehjulinger med en type beskyttelse for a-armene til en enklere plastvariant, disse originale beskyttelsene fungerer godt for deg som kjører din firehjuling mest på vei og skogsstier.

A-armbeskyttere er vanligvis svært enkle å montere takket være den modellspesifikke passformen og kan spare deg for mye tid og penger, da en av de vanligste skadene for å drive leddgamasjer og aksler er stikksår fra pinner og greiner som stikker opp i skogen.

Med A-armbeskyttelsen påmontert beskytter du effektivt akslene på maskinen din.

Filter
14 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 14 produkter
Viser 14 av 14 produkter