Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Pakninger Sluttdrift

Tetninger for bakre sluttdrev, også kalt bakre differensial, på ATV- og UTV-modeller. I det bakre sluttdrevet, som er den delen som fordeler kraften fra kardanakselen til bakhjulene via drivakslene eller bakakselen, er det fremfor alt tre store pakkbokser.

Pakkeboksene er plassert der kardanakseldriveren går ut av differensialen og hvor drivakslene er koblet til på hver side av diff. På firehjulinger med såkalt stiv bakaksel, tetter to pakkbokser på hver side sluttgiret der akselen går gjennom giret.

I tilfeller der maskinen har et slags rør over bakakselen. som beskyttelse er hjullagrene og ekstra pakkbokser utenfor disse i den ytre enden av dette røret som bidrar til å stabilisere hjulakselen. Pakningsboksene beskytter mot at smuss og vann kommer inn i sluttdrevet og forhindrer at oljen i sluttdrevet lekker ut.

Disse pakkeboksene utsettes for høye belastninger da akslene hele tiden roterer når firhjulingen er i bevegelse og er også plassert på en slik måte at de blir utsatt for alt terrenget du kjører i.

Får du en lekkasje i disse pakkeboksene er det stor risiko for at sluttdrevet blir skadet, da det vanligvis inneholder svært små oljevolum, og hvis denne oljen lekker ut er det stor fare for skader på gir, aksler og lagre.

Med våre pakkesett får du alle pakkeboksene du trenger for å fikse problemet med en lekker bakre sluttstasjon.

Filter
27 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 27 produkter
Viser 27 av 27 produkter