Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Hovedbremsesylinder

Hovedbremsesylindere for quads og UTV-modeller utstyrt med hydrauliske bremser. En hovedbremsesylinder er den delen som fotbremsepedalen eller bremsegrepet på styret fester til og hvor det bygges opp trykk i bremsesystemet når du trykker på bremsegrepet.

I hovedbremsesylinderen er det bremsevæske som ved hjelp av et lite stempel presses gjennom bremsesystemet for å presse bremseklossene eller bremseskoene gjennom bremsekaliperen eller bremsetrommelen slik at kjøretøyet stopper.

En hovedbremsesylinder fungerer enkelt forklart som en pumpe hvor et lite fjærbelastet stempel bygger opp trykk i bremsesystemet når du trykker på bremsepedalen eller bremsespaken. For at hovedbremsesylinderen skal kunne bygge opp trykk, må tetningene og pakningene som tetter stempelet i sylinderen mot sylinderhuset lukke tett og være i god stand.

Bremsevæske er svært etsende for gummipakninger og derfor slites disse pakningene ut etter en stund, noe som kan resultere i dårlig bremseytelse eller at bremsene ikke fungerer i det hele tatt, det er ikke mulig for sylinderen å bare bygge opp trykk.< /p>

Bremsehovedsylindrene ser forskjellige ut avhengig av om det er den fremre eller bakre sylinderen det er ment. Frontbremsemastersylindre som er montert på styret til quads er ofte veldig like i utseende og funksjon, det som kan variere er fatningen på banjobolten ved festing av bremseslangen, mulige bremselyskontakter og bakspeilfester samt enkelte andre detaljer, men som regel er funksjon, kapasitet og slag veldig like på quads.

Hovedbremsesylindere for bakbremsen er vanligvis mye mer spesifikt tilpasset akkurat din ATV-modell da monteringene i rammen og monteringspunktene til fotbremsepedalen ofte er nøyaktig utformet for din type quad.

Filter
33 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 33 produkter
Viser 33 av 33 produkter