Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Tanksensor

Tanksensoren er vanligvis montert i drivstofftanken på din ATV eller UTV og består vanligvis av en flottør som sitter på en lang arm.

Flåteren fungerer som en flottør og flyter på toppen av drivstoffet i drivstofftanken, avhengig av nivået av drivstoff i tanken gir flottøren forskjellige resultater til selve tanksensoren som den er koblet til via armen. Ved å bruke denne informasjonen beregner speedometerdisplayet nivået av drivstoff i tanken og viser dette til deg på speedometerdisplayet.

En vanlig feil er at flottøren i tanksensoren har blitt skadet og derfor lekker drivstoff inn i den slik at den ikke lenger kan flyte, det er lett at dette skjer da selve drivstoffet er svært etsende men også på grunn av urenheter som tilføres når du fyller drivstoff eller på grunn av støt og vibrasjoner som oppstår ved normal kjøring med firehjuling. Det er ikke uvanlig at kontakten til tanksensoren ristes løs, så sjekk at tanksensoren er koblet til kabelstammen ved å følge kabelen langs tanken.

Tanksensoren er normalt skrudd inn i tanken ovenfra, du skruer den enkelt av ovenfra og trekker den så ut gjennom hullet i drivstofftanken.