Reklamasjon

Kontakta oss så hjälper vi dig med din reklamation


Email oss

Reklamasjonsvilkår og informasjon


Dersom en vare du har mottatt er skadet ved levering eller ikke stemmer overens med hvordan varen beskrives i nettbutikken vår har du som kunde rett til å reklamere varen i enlighet med konsumentkjøpsloven.


For å gjøre en reklamasjon ber vi dere om å kontakte oss via reklamasjonsskjemaet ovenfor og beskrive feilen på varen. Vi vil deretter kontakte dere og gi dere beskjed om hvordan vi velger å gå videre med saken.


Er det snakk om en reklamasjon vi anser for å være godkjent tar vi tilbake varen for videre vurdering og kommer tilbake til dere med en endelig beskjed etter det. Reklamasjoner som muligens er godkjent står ATV-huset for fraktkostnader tilbake til oss.


Er det snakk om en godkjent reklamasjon vil vi først og fremst prøve å hjelpe dere med feilen, og er det ikke mulig å rette opp i feilen vil du erstattes med en ny vare. Vil du kan du også bytte varen mot en tilsvarende vare. Kan vi ikke rette opp i feilen eller erstatte deg med en ny tilsvarende vare vil vi refundere pengene dine for varen.


Tenk på at dersom du skal gjøre en reklamasjon på en vare skal dette gjøres så fort som mulig etter at du har tatt imot varen.


OBS: Har du valgt å betale bestillingen med faktura ber vi deg vennligst om å betale fakturaen før forfallsdatoen for å unngå forsinkelsesgebyrer. Dersom reklamasjonen din blir godkjent og vi ikke kan erstatte deg med en tilsvarende vare vil du refunderes i etterhånd.


Seksmånedersregelen


Firmaet (ATV Huset AB) sier seg ansvarlig for feil på varen da du kjøpte den eller da du mottok den. En feil som viser seg innen seks måneder kan ha vært der fra start om firmaet ikke kan bevise at feilen ikke er gammel. Etter seks måneder er det kunden selv som skal bevise at det er en opprinnelig feil på varen.


Firmaet er ikke ansvarlig for feil årsaket av deg, for eksempel dersom du ikke har fulgt vedlikeholdsinstruksjonene nøye nok eller dersom du har ødelagt eller neglisjert varen.