Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Variatorpakninger

Tetninger for variatoren på ATV-er og UTV-modeller med reimdrevet, automatisk girkasse (CVT). Variatoren er den delen som håndterer girene på mange firehjulinger, den er koblet til både maskinens motor og drivverk og har litt forskjellige pakninger og tetninger for å hindre at motorolje lekker inn i variatoren fra motoren eller smuss og støv fra går inn i variatoren fra utsiden.< /p>

De vanligste typene variatorpakninger inkluderer: Pakninger mellom det indre dekselet til variatoren og motorblokken. Disse pakningene er der for å hindre at motorolje lekker ut av motoren i koblingen til variatoren. Ofte er det to av disse pakningene, en fremre som tetter motorblokken der slingclutchen sitter og en bakre som tetter forbindelsen der variatoren kobles til drivlinjen.

De fremre (primære) og bakre (sekundære) akslene på variatoren har ofte pakningsbokser som tetter akslingene der de går gjennom motordekslene inn i variatoren, fordi disse akslingene roterer konstant, er det pakningsbokser som hindrer motoroljen i å lekker inn i variatoren.

I det ytre variatordekselet er det ofte en pakning som tetter det ytre dekselet mot det indre, dens oppgave er fremfor alt å hindre at smuss og vann kommer inn i variatoren fra utsiden.

Filter
34 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 34 produkter
Viser 34 av 34 produkter