Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Vannpumpepakninger

Tetninger for vannpumpen på ATV-er og UTV-er. En vannpumpe har vanligvis en rekke forskjellige pakninger og pakningsbokser for å tette forbindelsen mellom vannpumpen eller vannpumpedekslet og motorblokken samt akselen som driver vannpumpen via motorens rotasjon.

< p>Ofte sitter en firehjuls vannpumpe lavt på motorblokken, og du kan finne den ved å følge radiatorslangene som går fra radiatoren og inn i motoren.

Vannpumpen kan enten sitte som en separat enhet på motoren eller være delvis innebygd i motordekselet og kun nås via et vannpumpedeksel. I vannpumpen sitter et impeller på en aksel som roterer og hjelper kjølevæsken å sirkulere i kjølesystemet.

Vannpumpetetningene består hovedsakelig av to forskjellige pakninger.

Vann pumpepakning som tetter vannpumpedekselet mot vannpumpehuset eller direkte mot motorblokken, pakningens jobb er å hindre kjølevæske i å lekke ut av vannpumpen og pakningen er ofte laget av et papirmateriale men det finnes også støpte o-ringer som tetter her.

Pakkeboks/Mekanisk tetning for vannpumpeakselen tetter akselen som kommer fra motoren og kobles til pumpehjulet. Denne pakkboksen er av en spesiell type som er delt i to med en liten fjær i, pakkboksen skyves inn i motorblokken og vannpumpeakselen føres gjennom denne til en spalte eller tilsvarende i motoren.

Denne pakkboksen tetter mellom akselen og motoren slik at det ikke kommer olje inn i vannpumpen eller kjølevæske inn i motoroljen.

Mange vannpumper er utstyrt med en så -kalt skravlehull, det er der pakkboksens doble konstruksjon spiller inn, hvis du finner kjølevæske drypper er det et tegn på at pakkboksen er utslitt og må skiftes, det fungerer som et tidlig varsel for å indikere at noe er galt .

Filter
49 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 49 produkter
Viser 48 av 49 produkter