Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Slagstål

Slagstål for ATV- og UTV-hakker. I vårt sortiment av slagstål finner du både hammer og y-blader til flere ulike modeller av hakker for firhjuling. Ofte har ulike produsenter av hakke forskjellig mål eller størrelse på hakke, i vårt sortiment finner du stål til de fleste vanlige hakkemodeller på markedet. Vi leverer både løse hammere, komplette sett med hammere og monteringsdeler samt sett med alle hammere og monteringsdeler som kreves dersom du ønsker å bytte fra hammerhammere til y hammere på maskinen din.

For ATV Hammere det er hovedsakelig to forskjellige typer slagstål å velge mellom:

Hammerslag:

Hammerslag er slagstål som ser ut som en skje, de har en flat kontaktflate mot materiale som skal klippes og gi et rett og fint snitt over gresset. Hammerblad brukes hovedsakelig når du ønsker et finere klipperesultat og egner seg til kjøring på underlag som klippes og vedlikeholdes regelmessig. Hammerbladenes kontaktflate mot materialet er større enn y-slaget, noe som gir større belastning på motoren til slaghakken, hvis du kjører i gjengrodd mark, med en blanding av slaps eller busker eller vått og høyt gress, hammerslaget kan være for tungt til at slaghakken kan trekke rundt, og du må kanskje heve klippehøyden og redusere hastigheten skikkelig.

Y-Strikes:

Y-Strike stål, som navnet antyder, ser ut som en "Y", festet opp ned. Y-slagg består av to stål som settes sammen og kan rotere fritt fra hverandre, y-slagg gir et litt grovere skjæreresultat men gir mindre friksjon mellom materialet og belaster dermed motoren mindre. Hvis du kjører en slaghakke med mindre motorstørrelse og ønsker å klippe et område som ikke har blitt vedlikeholdt på lenge eller er kraftig bevokst med løv fra busker og sly, anbefales y-blad.

Både hammere og y-blader finnes i flere forskjellige utførelser og fra forskjellige produsenter, noen hakker kan kun bruke en type slagstål da innfestingene i valsen krever en viss utforming av slagstål. Når du kjøper nye slag, vurder å kjøpe lignende slag som er installert i dag, eller bytt ut alle slag samtidig. Monterer du slagstål med ulik vekt kan du få ubalanse i valsen, noe som kan gi uønsket slitasje på lagre og foringer. Sjekk også tilstanden til stansestålene dine med jevne mellomrom, da ødelagte stanser også kan forårsake ubalanse i valsen og reduserte kutteresultater.

Filter
15 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 15 produkter
Viser 15 av 15 produkter