Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Tennplugger

Stort utvalg av tennplugger for ATV, UTV og MC av høy kvalitet! Hensikten med tennpluggen er å antenne luft- og drivstoffblandingen når den når sylinderen, for at dette skal fungere må tennpluggen være i god stand som krever at den inspiseres og skiftes med jevne mellomrom.

Vi leverer hovedsakelig tennplugger fra NGK, NGK trenger vanligvis ikke noen nærmere introduksjon fordi; det er verdens største produsent av tennplugger, som ofte er montert originalt på; alt fra firehjulinger til motorsykler.

Når du velger tennplugger er det viktig at du sjekker betegnelsen som står på; din eksisterende pin og kjøper en lignende. alle tennplugger er produsert spesielt for en bestemt bilmodell. Hvis maskinen din går dårlig til tross for skifte av tennplugger, er det ofte lurt å gjøre det å se i bruksanvisningen så at pinnen som ble satt inn før var riktig, kanskje forrige bruker satt inn feil pinne ved en feiltakelse? Det skjer oftere enn du kanskje tror.

For din quad å gå; optimalt sett kreves det at tennpluggen er i god stand, hvis du har kjørt lenge med et tett luftfilter kan dette føre til at motoren bruker en oljeaktig blanding med bensin og dette kan tette tennpluggen.

Inspiser tennpluggen med jevne mellomrom og skift dem ut under service som; kan du være sikker på å alltid ha en maskin som fungerer optimalt. Det er også en god idé å ha et par ekstra pinner liggende hjemme til maskinen din derå Tennplugger for ATV-er og UTV-er leveres vanligvis ikke av din lokale bildelerbutikk, og du risikerer å bli sittende fast med en maskin som ikke starter bare fordi du ikke har riktig tennplugg i helgen du skulle ut og åka.

Filter
62 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 62 produkter
Viser 48 av 62 produkter