Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Servicesett

Rimelige og komplette servicesett med alt du trenger for å utføre vanlig service på; din ATV eller UTV.

I våre ferdige servicesett får du alt du trenger for å utføre service på maskinen din praktisk pakket i en ferdig pakke.

Servicesettene er produsert spesielt for din maskin og inneholder delene som normalt skiftes ut på; en tjeneste, holder alle produktene i settet samme høye kvalitet som originalen eller bedre, og alle oljer har spesifikasjoner som samsvarer med eller overgår det den originale produsenten anbefaler.

Når du vanligvis utfører service på en firhjuling eller side ved side, skiftes vanligvis motoroljen, eventuell girolje, olje i differensial- og sluttdrevet, luftfilter, oljefilter og tennplugger. For at du ikke skal montere disse delene separat og sjekke volumer av oljemengder, har vi laget ferdige sett med det du trenger for å utføre en komplett service på; maskinen din.

Ulike produsenter anbefaler ulike intervaller for når en service skal utføres, ofte sjekker du på; hvor langt maskinen er kjørt i kilometer eller timer, men de fleste produsenter anbefaler likevel at service skal utføres med ett års mellomrom eller lignende uavhengig av hvor langt maskinen er kjørt, dette betyr at alltid Sørg for at oljen er i god stand og at maskinen får service regelmessig.

Vil du lære mer om hvordan du betjener firehjulingen din og gode ting å tenke på? Les mer i vår omfattende serviceguide!

Filter (0)
Viser 187 produkter
Viser 48 av 187 produkter