Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Girvaier

Girvaier ligger ofte på UTV-modeller mellom girspaken og girkassen, men det er også girvaier på eldre firhjulinger og da går kabelen mellom girspaken og girkassen.

På moderne quads er det mer vanlig at girvaiern byttes ut med en girarm. En girvaier er en slitedel og vil slites ut eller forlenges med årene, noe som kan gjøre det vanskelig eller umulig å skifte.

Hvis girvaiern din har gått i stykker på din ATV eller UTV eller hvis du har problemer med sakte giring, er det en god idé å inspisere girvaiern og bytte den om nødvendig.

Filter
14 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 14 produkter
Viser 14 av 14 produkter