Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Drev

Frontdrev og bakdrev for kjededrevne ATV- og Quad-modeller. På firehjulinger som ikke har kardanaksler for å dele kraftoverføringen mellom motor/girkasse og hjulene bruker i stedet en kjede som går over gir plassert foran på motoren og bak på bakakselen.

Stasjonen er ofte tilgjengelig å velge mellom; i forskjellige størrelser til samme maskin, er antall tenner det som skiller dem, avhengig av hvor mange tenner du har på for- og bakdrift endres giret mellom motor og hjul, noe som gir forskjellige egenskaper til maskinen. Monterer du et lite frontdrev i forhold til et stort bakdrev, får du rask akselerasjon men lavere toppfart hvis du endrer forholdet slik: kan du skaffe Høyere topphastighet eller lavere motorturtall ved samme hastighet, men med mindre akselerasjon som følger. Ofte holder man seg til den originale stasjonen og går opp en størrelse på; frontdrev eller et par størrelser på Bakdrevet må prøve ut hvilken som fungerer med den kjøringen og egenskapene du er ute etter. Som regel sies det som regel at skifte tannhjul på frontdrevet tilsvarer tre tannhjul på bakdrev.

Drever har standardiserte mål for avstand mellom og størrelse på; tannhjul for å gjøre det lettere å kjøpe en matchende kjede, størrelsen omtales ofte som 420, 428 eller 520 fordi 520 er den absolutt vanligste størrelsen for moderne firehjulinger mellom 300– 500 kubikk og 428 brukes vanligvis på mindre modeller og lek quads.

Filter
48 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 48 produkter
Viser 48 av 48 produkter