Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Ventiltetning

Ventiltetninger for ATV og UTV. En ventiltetning sitter rundt ventilstammen og ventilføringen, som er den delen ventilstammen går gjennom.

Tetningen er der for å hindre olje fra sylinderhodet i å komme inn i forbrenningskammeret. En ventiltetning er laget av gummi og har en liten krage med en fjær rundt for å hjelpe tetningen tett tett mot føringen. Ventiltetninger kommer i mange forskjellige størrelser og det er ofte forskjellige tetninger på inntaks- og eksosventilene.

Når du bytter ventiler, bør du også bytte ventiltetninger for å sikre at det ikke oppstår lekkasjer etter ombyggingen av motoren.

Filter
10 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 10 produkter