Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Eksosanlegg

Eksosanlegg for quads og UTV-er. Her finner du både komplette eksosanlegg og lyddempere av det tilsvarende originale eksosanlegget samt strømlyddempere og slip-ons for de som leter etter mer kraft eller høyere lyd til maskinen din.

Eksossystemet på ATV-er og UTV-er er ofte utsatt for gjørme og vann og de konstante temperaturendringene gjør at materialet er utsatt for rust og brudd over tid. Mange modeller av lyddempere på firehjulinger er også av den typen som ikke kan pakkes om eller renoveres, derfor må de byttes dersom støynivået blir for høyt.

For å unngå for tidlig svikt i eksosanlegget ditt og spare penger på dyre reparasjoner, er det en god idé å periodisk inspisere eksosrøret og reparere skader umiddelbart, med en varmebestandig maling kan du enkelt bedre i områder for å unngå rustangrep og sjekk at monteringsgummi, eksosfjærer og pakninger er i god stand for å unngå unødvendig skade fra vibrasjoner.

Filter
15 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 15 produkter
Viser 15 av 15 produkter

Eksosanlegg

For all installasjon av strømlyddempere eller trimme eksossystemer, anbefales det at du utstyrer maskinens drivstofftilførsel med; firehjulingen kan gå snart ellers. På firehjulinger med forgassere, dyser skiftes og på maskiner med EFI / drivstoffinnsprøytning, må du ofte kjøpe en drivstoffboks for å justere drivstofftilførselen.