Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Lunningsvogn

Lunevogner for ATV og UTV for de som trenger en enkel måte å få ut logger på steder med begrenset tilgang eller hvor bakkeskader i størst mulig grad må unngås.

Glatt alternativ for de som ønsker å trekke ut hele tømmerstokkene ut av skogen. Selve vogna er betydelig mer fleksibel enn en tømmervogn og det er enkelt å laste virkelig store tømmerstokker som ellers ikke en vanlig tømmervogn ville kunne frakte.

Lunningswagon fås med elektrisk vinsj eller håndvinsj.

Filter
2 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 2 produkter