Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Ekstralys Kabling

Kabling og kontakter for ekstra lys og arbeidsbelysning. Kontakter med såkalte Deutsch, eller DT, kontakter brukes ofte for å koble ekstra belysning til firehjulinger eller andre kjøretøy. Dette er en standard som brukes av mange lampeprodusenter som fungerer veldig bra for belysning da den gir en sikker og tett tilkobling som er enkel å koble til.

Mange LED-lys som brukes som ekstralys har Deutschkontakter montert slik at du slipper å skjøte dine egne kabler med kabelsko for tilkobling til en strømkilde. For ATV-er er bruk av ferdige kabler med deutsch-kontakter et smart valg da kontakten enkelt kan kobles til og fra dersom du ønsker å demontere lysene i perioder av året når de ikke brukes så ofte, en DT-kontakt også gir en godt forseglet forbindelse mellom kabelen og lampen, som passer bra for kjøretøy som brukes i all slags vær.

Blant våre kabelsett finner du fremfor alt to forskjellige tilkoblingstyper:

Reléstyrt Kabling som kobles til batteriet:

Kablingen er koblet til firehjulingens batteri og styres via en knapp som er montert ved førersetet, knappen sender signal til et relé som igjen sender strøm fra batteriet til hjelpelyset. Denne ledningen er bra for de som ønsker en mer fast installasjon av ledningene eller for de som ønsker å bruke sterke lamper som krever et koblingssett som tåler høyere strøm.

Cigg Wiring:

Mange firehjulinger kommer som standard med en sigarettplugg montert i karosseriet, en tilkobling som gamle biler hadde for kun en sigarettenner, denne kontakten kan kobles til ulike typer vanlig brukt elektrisk tilbehør og vi har produsert ledninger til sigaretten som du kan enkelt koble ekstra lys på din ATV eller UTV med.

Denne ledningen passer for de som kun trenger midlertidig ekstra arbeidsbelysning i de mørke perioder av året når de jobber i skog eller snøbrøyting, du kobler bare ledningene i cig-kontakten og kobler til deutsch kontakten på lampen din, og du er klar til å gå. Denne kablingen har en begrensning i hvor sterke lamper eller LED-ramper kan brukes da sigarettuttaket ofte er vurdert til maksimalt 8-10 Ampere.

Dagens led-lys er så effektive at dette vanligvis er nok til å drive en led-rampe eller toe led-ekstralys.

Filter
20 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 20 produkter
Viser 20 av 20 produkter