Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bagasjebokser & Redskapsbærer

Ta ATV-eventyret ditt til neste nivå med en smart koffert! Enten du skal pakke for en dagstur eller en lengre campingtur, gjør en koffert det enkelt å ta med deg alt det essensielle.

Vi tilbyr et bredt utvalg av ATV-kofferter og -vesker som passer alle merker og modeller av quads slik at du kan finne det perfekte alternativet for dine behov. Med god plass til å lagre utstyr, verktøy og rekvisita er en bagasje et must for enhver seriøs ATV-entusiast. 

Mange ATV-er har lastestativ, men har du noen gang prøvd å sette noe løst på lastestativet. og kjører på veien vet du at ingenting er igjen der det skal være etter noen meter i terrenget eller til og med på oppkjørselen, med en pakkeboks får du enkelt alt du trenger til jobb eller tur. Les mer i vår store guide om ATV-pakkebokser for å lære mer om hvordan du monterer en ATV-veske og hva som er bra å tenke på om du skal kjøpe en.

Filter (0)
Viser 112 produkter
Viser 48 av 112 produkter

Bagasjebokser & Redskapsbærer

Vi har alle typer pakkebokser og ATV-sekker i harde eller myke materialer til riktig pris for raske leveranser over hele Sverige!

De fleste bokser er av universalmodell, som betyr at de kan monteres på alle merker av firehjulinger og modeller som har et lastestativ foran eller bak.

Kassen skal ha omtrent samme bredde som lastestativet foran eller bak, men trenger ikke samsvare nøyaktig med lasteboksen. kan stikke litt ut på sidene eller være smalere enn lastestativet