Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Forgasserflenser

Inntaksgummi er delen som sitter mellom sylinderen og forgasseren. Den forbinder disse to delene. En vanlig feil med maskiner er at de får tørre sprekker som lar luft sive inn. Dette fører til at luft/drivstoffblandingen blir feil og fører også til at firehjulingen går dårlig eller ikke i det hele tatt.

En innsugningsgummi er den delen som sitter mellom forgasseren eller gasshuset og sylinderen hhv. sylinderhode på en ATV eller UTV. En inntaksgummi på maskiner med forgasser er vanligvis laget av gummi og festes til sylinder- eller sylinderhodet med et par skruer og klemmes fast til halsen på forgasseren med en slangeklemme, men kan også festes til forgasseren med bolter.

En inntaksgummi er ofte laget av gummi for å skape en stabil, men fleksibel forbindelse mellom forgasseren og motoren, når motoren er i gang dannes det vibrasjoner og uten en viss fleksibilitet i inntaksgummien kan det lett bli skadet.

Ulempen med at inntaksgummi er laget av gummi er at gummi eldes og blir sprøere og mer utsatt for å sprekke opp over tid, dersom det er tørre sprekker eller andre skader i inntaksgummien, det er fare for at maskinen trekker inn trekkluft med dårlig gang som resultat. For å teste om innsugningsgummien din er ødelagt kan du ta en flaske startgass og spray forsiktig rundt innsugningsgummien når motoren går, hvis maskinen går raskt opp på grunn av dette er det en type lekkasje rundt gummien som må inspiseres og fikses.

Filter
50 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 50 produkter
Viser 48 av 50 produkter