Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

ATV Dekkpakke

Komplett pakke med Dekk for ATV og UTV for deg som skal skifte alle fire dekk på maskinen din. Kanskje er dekkene utslitte etter mange mil på veier og i skogen? Eller er du ute etter bedre grep eller bakkeklaring når du kjører i ulendt terreng?

Blant våre dekkpakker finner du et stort utvalg av ulike størrelser og mønstre som passer alle behov og bruksområder.

Hvis du ønsker å bytte dekk på din ATV eller UTV, kan du vanligvis bruke de originale felgene og bare sette på nye dekk, du kan kjøpe både høyere og bredere dekk enn de originale dekkene dine og montere på de originale felgene, en ATV-felg trenger ikke være like bred som dekket som skal monteres, har du f.eks 25x8-12 dekk foran, er det ikke noe problem å montere 27x10-12 dekk på den felgen.

< p>Hvis du vil lære mer om ATV-dekk, kan du lese mer i vår omfattende ATV-dekkguide.< /p>

For å skifte dekk på de originale felgene på quad eller side ved side er det enkleste å henvende seg til ditt lokale dekkverksted, det er mulig å pumpe opp ATV-dekk for hånd, men det er mye enklere hvis du har tilgang til en dekkpumpemaskin. En vanlig, enkel dekkpumpe som brukes til å pumpe opp bildekk fungerer også på ATV-dekk.

Sjekk med din lokale dekkverksted om de kan hjelpe deg med dekkskiftet, det tar ofte ikke mer enn 15 minutter før pump opp fire ATV-dekk og de fleste dekkverksteder kan hjelpe deg med dette hvis du kommer inn med dekk og felger løse.

I vårt brede utvalg av ATV-dekkpakker finner du massevis av ulike design fra kjente produsenter som fungerer for alle applikasjoner. Leter du etter et enkelt dekk for å erstatte dine originale dekk tilpasset for enklere kjøring hjemme på gården? Eller virkelig aggressive dekk for seriøs gjørmekjøring? I vårt utvalg av ATV- og UTV-dekk finner du garantert dekk som passer din maskin og kjørestil!