Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Bensinkran

En bensinkran er vanligvis på firehjulinger med forgasser og den vanligste typen bensinkran har tre posisjoner, av, på og reserve. Det finnes også enklere varianter av bensinkraner med kun to posisjoner (Av/På) og firehjulinger som bruker en vakuumstyrt bensinkran.

En konvensjonell bensinkran med knott for å lukke eller åpne bensinstrømmen til forgasseren er en ganske enkel design og du kan ganske enkelt se om bensinkranen må skiftes, enten knotten binder eller bensinkranen lekker pga. å ha på seg.

Ofte kan du enten kjøpe en ny bensinkran eller et reparasjonssett for bensinkranen og med relativt lite penger løse problemet. ATV-er med vakuumdrevet drivstoffkran kan ha mer diffuse problemer hvis drivstoffkranen er slitt eller ikke fungerer.

I en vakuumstyrt benkran er det en liten gummimembran, på benkranen har du da en kobling som går via en slange til inntaksgummien eller deromkring på din quad, når du skyver maskinen , det dannes et vakuum i inntaket og membranen omgår drivstoff fra bensintanken til forgasseren.

Det vanligste problemet med vakuumdrevne drivstoffkraner er at membranen er ødelagt eller løs og ikke lukkes ordentlig, noe som får forgasseren til å renne over selv når motoren er av og kan etterlate et basseng med bensin på etasje en stund etter at du har parkert firehjulingen.

Det kan også være problemer eller skader på slangene til den vakuumstyrte ventilen som gjør at det ikke er nok vakuum til at benventilen kan åpne og slippe drivstoff til forgasseren.

Ofte er bensinkraner på firehjulinger veldig spesifikke da de i mange tilfeller er montert i tanken og dette krever at du bytter til tilsvarende kran slik at den lukker tett mot tanken.

Filter
57 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 57 produkter
Viser 48 av 57 produkter