Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Reparasjonssett Bremsesylinder

Reparasjonssett for bremsesylinderen på firehjulinger utstyrt med hydrauliske trommelbremser. En bremsesylinder er montert inne i bremsetrommelen og er den delen som skyver bremseskoene fra hverandre mot bremsetrommelen når du trykker på bremsepedalen.

Bremsesylinderen består vanligvis av to stempler som er montert i en liten sylinder inne i bremsetrommelen, festet til bremseskjoldet. Bremsesylinderen kobles til en bremseslange med en banjobolt og når du trykker på bremsen skyves stemplene i sylinderen fra hverandre og settes på bremseskoene som presses mot bremsetrommelen hvorpå farten på kjøretøyet avtar.

Stemplene inne i bremsesylinderen er tettet med gummiringer som hindrer at bremsevæsken presses forbi stempelet, og rundt stempelet er det vanligvis små gamasjer som tetter mot støv og skitt.

Hvis du har en lekkasje av bremsevæske i bremsetrommelen eller dårlig bremseytelse, kan pakningene i bremsesylinderen være slitt eller ødelagt.

Oftest skifter du både stemplene, støvtetningene og pakningene samtidig for å unngå fremtidige problemer.

Filter
10 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 10 produkter
Viser 10 av 10 produkter