Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Vinsjkrok

Vinsjkroker for elektriske og håndvinsjer.

Vinsjkrokstørrelse:

Vinsjkrokstørrelser er ofte spesifisert i tommer, med størrelsene 1/4 og 5/16 som de vanligste for ATV- og UTV-vinsjer. 

1/4 Er litt mindre og sitter ofte på 1500/200LBS vinsjer

5/16 Er den vanligste typen og sitter ofte på 2500/3500/4500 LBS vinsjer

En vinsjkrok er delen du setter ytterst på kabelen på vinsjen din og brukes til å enkelt og trygt feste vinsjkabelen til det du skal vinsje eller til et ankerpunkt for å vinsje deg fri hvis du får sitter fast.

p>

Vinsjkroker kommer i forskjellige størrelser for å passe til forskjellige vinsjer og er ofte tilpasset i størrelse og trekkstyrke for å matche kapasiteten til forskjellige vinsjer. Vinsjkrokstørrelser er ofte oppgitt i tommer som er støpt inn i vinsjens lager, vanlige krokstørrelser for ATV-er, UTV-er eller vinsjer som brukes til utstyr er ¼ eller eller 5/16-deler av en tomme.

Vinsjkroken har som regel en pinne igjennom som du kan løsne for å feste kroken til løkken ytterst på vinsjkabelen og feste med en saksepinne. Vinsjen har også en fjærbelastet flik i åpningen slik at du sikkert kan koble kroken til en slepestropp eller lignende uten risiko for at det du fester kroken til sklir ut av åpningen.