Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Klips

Klips og nagler for å feste karosseridetaljer eller andre deler til; maskinen din. Plastklemmer brukes på; mange forskjellige stiler for å holde skjermkanter og frontruter og mer, og er tilgjengelig i flere forskjellige design og størrelser.

En plastklips er vanligvis bestå av en indre del og en ytre del, presser den ytre delen vanligvis ned i halsen og mellom de delene som skal skjøtes sammen. den indre delen skyves inn og får den ytre til å utvide seg nok til å holde panseret eller kroppsdelen på; plass. En plastklips kan med fordel brukes på; skjermer som du ønsker skal fikseres, men uten risiko for å rive fra hverandre karosseriet hvis det setter seg fast kjepper eller noe i dem som river av skjermen, i stedet for å gjøre det under kroppen på maskinen din bruker plastnaglen oftere og kan skiftes raskt og billig.

I tillegg til plastklips og nagler finner du ekspanderende gummimuttere som gir en sterk og fleksibel feste til hylstre og plastdeler.

Filter
12 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 12 produkter
Viser 12 av 12 produkter