Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Lyddemperrull

Lyddemperrull og lyddemperpakningsmateriale for ATV, UTV, MC og snøscooter. Lyddemperull brukes i lyddempere for å redusere støynivået og er ofte en type glassfiberull enten i form av "matte" eller løsull.

Har du et kjøretøy med lyddemper som er satt sammen med popnagler eller skruer i endene, kan denne som regel pakkes om og det brukes lyddemperrull til dette.

Noen kjøretøy har helt lukkede lyddempere, ofte sveiset kl. begge ender, og i disse tilfellene er ikke lyddemperen av en modell som går eller må pakkes om, men lyddemperen bruker i stedet resonanskammer eller lignende for å redusere lydnivået.

Bruk av lyddemperrull gjør ofte at lyddemperen kan gjøres mindre enn om annen lyddemperteknologi brukes og brukes derfor ofte på quads, quads og motorsykler som brukes i racing eller hvor man av annen grunn ønsker å holde nede størrelsen og dermed vekten av lyddemperen.

Lyddemperull kommer ofte i to utførelser, enten en hel matte eller som løsull.

Som regel brukes løsull på totaktsmotorer og lyddempermattene på firetaktsmotorer. Lyddempere som bruker lyddemperrull for å redusere lydnivået må pakkes om fra tid til annen, dette er fordi glassfiberullen rett og slett brenner opp og slites ut, og med dette vil maskinen få et høyere lydvolum, på høyytelsesmaskiner en lyddemper må pakkes om ganske ofte.

Når du pakker om lyddemperen din må du ofte bore ut popnaglene ved enderøret og fjerne dette, hvorpå den gamle ullen plukkes ut, den nye ullen skyves så ned i lyddemperen rundt det indre hulrøret i lyddemperen.

Har du totaktslyddemper presses ullen ned i jevne lag rundt innerrøret, ullen kan pakkes inn litt som en maske for å lette monteringen. En lyddempermatte for en firetakts lyddemper vikles i stedet rundt innerrøret.

Ved pakking av lyddemperen er det viktig å ikke pakke for tett da ullen kan miste sin lyddempende evne, men heller ikke for løst slik at det blir tomt mellom lyddemperrullen og lyddemperhuset.

Når du starter kjøretøyet igjen etter bytte av lyddemperrull kan det komme litt røyk og lukt ettersom løsullen som ikke er pakket skikkelig brennes bort, men dette går fort over etter at den har fått ligge en stund. Husk å alltid bruke hansker og munnbeskyttelse ved håndtering av glassfiberull.

Filter
16 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 16 produkter
Viser 16 av 16 produkter