Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Hengerkule og braketter

Tilhengerfester, tilhengerfesteforlengere og andre relaterte produkter for å taue din ATV eller UTV. Vil du lettere kunne koble til og fra din tilhenger eller andre redskaper som er koblet til tilhengerfestet til din maskin? Sjekk ut våre tilhengerfesteforlengere som flytter tilhengerfestet ut og gjør det enklere å feste og demontere tilhengeren, fôrhakken eller annet redskap.

De fleste ATV-er og UTV-modeller har en eller annen type slepeinnretning bak for å kunne trekke tilhengere, redskaper eller annet tilbehør bak maskinen din. De vanligste typene hengerfester bak på quads er en standard 50mm tilhengerkule av samme type som sitter på biler, da størrelsen på hengerfester i stor grad er standardisert innen Europa, kan de fleste typer bilhengere trekkes med hengerfeste på din ATV.

På mange firehjulinger sitter hengerfestet ganske langt inne, noe som kan gjøre til- og frakopling av tilhenger vanskelig og tungvint, har du problemer med dette er våre hengerfesteforlengere det perfekte tilbehøret da de flytt tilhengerkulen et godt stykke ut for å forenkle tilkopling av tilhengere, ofte er tilhengerfesteforlengelsen av en forsterket konstruksjon som gir større pålitelighet ved henging på tung tilhenger eller redskap.

De vanligste typene tilhengerfestekobling på ATV- og UTV-modeller er:

Fast tilkobling:

En fast innretning der tilhengerfestet og tilhengerfestet er fast montert i chassiset/rammen på firehjulingen bak, vanligvis boltet med kraftige bolter i rammen. På maskiner med fast tilhengerfeste er det ofte koblingsforlengelser eller 2-tommers koblinger tilgjengelig for kjøp for å flytte koblingen ut.

To-tommers (2-tommers) tilhengerfestetilkobling:

< p>Mange moderne ATV-er og spesielt traktorregistrerte modeller har en 2-tommers kobling for bakfeste. På firehjulingen er det en mottaker som er et firkantet hull med 2 tommer (ca. 5,08cm) bredde/høyde hvor et hengerfeste kan skyves inn og låses med splint eller bolt og mutter.

Dette er en fleksibel løsning da du enkelt kan bytte mellom ulike hengerfester og annet utstyr som passer i 2 tommers profilen.

En og en kvart tomme (1 ¼-tommer) Tilhengerfeste:

< p>Som ovenfor har en firkantet tilkobling for hengerfester eller andre festemidler hovedsakelig vært brukt på enkelte Polaris-modeller. Til denne koblingen finnes det adaptere som konverterer 1 ¼ tommers koblingen til den mer vanlige 2 tommers profilen.

I tillegg til bakre hengerfesteforlengere finner du også front tilhengerfesteprofiler for flere modeller, som er en veldig bra tilbehør for deg som bruker quad eller UTV til ranching av trailere eller tilsvarende. I sortimentet finner du også nye hengerkuler, 3-veis hengerfeste for flere ulike tilhengerkoblinger, hengerpinner og annet tilbehør og reservedeler til hengerfestet på din ATV eller UTV.

Filter
86 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 86 produkter
Viser 48 av 86 produkter