Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Speedohealer

Speedohealer smarte kalibreringsmoduler for hastighetsmålere og turmålere. Det mest populære produktet på markedet for raskt og enkelt å korrigere speedometeret ditt hvis du bytter mellom hjul og banesett eller på annen måte endrer giringen på maskinen din. 

På mange motorsykler er feilmarginen på fabrikken speedometer kan være så høyt som 10 %. Selv en mindre endring i giringen kan føre til at speedometeret viser 15 % feil. Skifte av gir eller dekk kan også føre til høyere måleravlesninger, og senke motorsykkelens videresalgsverdi uten gyldig grunn.

SpeedoHealer er en rimelig, praktisk og enkel måte å fikse disse hastighetsmåler- og kilometertellerproblemene på. Den er kompatibel med alle typer motorsykler, ATV og UTV med elektronisk speedometer. SpeedoHealer er den mest populære og pålitelige kalibratoren på markedet, anerkjent av tusenvis av fornøyde kunder over hele verden.

Filter
10 produkter - 0 filter valgt
Lukk Nullstille Bruk
Filter (0)
Viser 10 produkter