Finn de riktige delene til firhjulingen din!

eller

Velg ATV / UTV manuelt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Informasjon

Reservedelssøk etter merke, modell, årsmodell:Når du søker etter reservedeler via modell, vises passende deler til ditt valgte kjøretøy med informasjon om delen passer eller er såkalt universal.Deler merket "Passer Til Firhjulingen Din" er direkte tilpasset ditt valgte kjøretøy. Er delen merket med dette garanterer vi at den passer til ditt valgte kjøretøy, dersom delen ikke skulle passe hjelper vi deg gratis med utskifting til en passende del.Deler merket med "Universal" er ikke direkte modelltilpasset men passer til de fleste typer kjøretøy.Hvis du ønsker å navigere rundt blant reservedelene på siden, vil søket ditt lagres og viser da kun matchende reservedeler til du velger å gjenopprette det.For å gå tilbake til resultatsiden, klikk på "Vis alle deler"

Trekkstropp

Trekkstropp for vinsjer brukes først og fremst for å lette forankring av vinsjkroken rundt et tre eller fast gjenstand for å vinsj deg løs.

Trekkstropper finnes i flere ulike utførelser, dimensjoner og lengder og brukes enten løst til å trekke rundt for eksempel et tre og krok inn i vinsjkroken, eller sammen med sjakkel og knekkblokk for å endre trekkretningen eller øke trekkingen. kraft.

Ofte har en tauestropp tilpasset vinsjing i terrengbruk forsterkninger i endene og er laget av slitesterke nylonmaterialer for å tåle vinsjens belastning og også terrengets karakter med skarpe kanter og lignende.

< p> En tauestropp er ofte et uvurderlig tilbehør å ha i bagasjerommet på ATV-en din og du kjører mye i skog og jord fordi du aldri vet når den kan komme til nytte!